210199
Book
In basket
(Akademia Mądrego Dziecka)
(Wiem, Co Jem!)
Wiadomo, że do chleba trzeba mąki, ale skąd się ona właściwie bierze? Jak kiedyś uprawiano zboże, a jak robi się to dziś? Co się dzieje w młynie? Czym różnią się mąki i dlaczego te ciemniejsze są zdrowsze? Jakie pieczywo je się w różnych zakątkach świata i dlaczego trzeba unikać takiego, które ma w składzie konserwanty?
Availability:
Oddział dla Dzieci
There are copies available to loan: sygn. 66/69 a/Lau (1 egz.)
Filia Ciężkowice
There are copies available to loan: sygn. 66/68 a/Lau (1 egz.)
Filia Os.Stałe - dzieci
There are copies available to loan: sygn. 66/68 a/Lau (1 egz.)
Filia Gigant
There are copies available to loan: sygn. 66/68 a/Lau (1 egz.)
Filia Szczakowa
There are copies available to loan: sygn. 66/68 a/Lau (1 egz.)
Filia Byczyna
All copies are currently on loan: sygn. 66/68 a/Lau (1 egz.)
Filia Długoszyn
There are copies available to loan: sygn. 66/68 a/Lau (1 egz.)
Filia Jeleń
There are copies available to loan: sygn. 66/68 a/Lau (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again